SzoHaTa 2018

Kedves Hallgatók,

A Szociológus Hallgatók Országos találkozója idén is megrendezésre kerül, ami remek lehetőség az ország szociológia szakos hallgatóinak megismerésére, a tapsztalatok cseréjére és információk szerzésére. A szervezők felhívását alább közöljük. Érdemes jelentkezni, a határidő február 14.

"Ezúton szeretnénk meghívni a Pécsi Tudományegyetem hallgatóit, a 2018. április 5. és április 7. között a Károli Gáspár Református Egyetemen megrendezésre kerülő VIII. Szociológus Hallgatói Találkozóra (SzoHaTa)!

A programok előreláthatólag 5-én csütörtökön déli kezdettel indulnak és 7-én (szombaton) délben fejeződnek be. A szokásos első napi intézménybemutatók mellett ismét nyílik lehetőség előadások tartására is. Képzőhelyenként 4 személyt áll módunkban fogadni (részükre a szállás és az étkezés biztosított). Szeretnénk megkérni Önöket, hogy amennyiben részt vennének az eseményen kérjük, a mellékelt regisztrációs lapot kitöltve küldjék vissza részünkre a lent található email címre legkésőbb február 15. (csütörtök) éjfélig. A szakmai előadásoknak a regisztráció alkalmával elég a címét beküldeni, az absztraktokat egy későbbi levélben és határidővel szeretnénk majd megkapni.  

A regisztrációs lapokat és a felmerülő kérdéseket az alábbi email címre várjuk: szohatakaroli2018@gmail.com

Üdvözlettel

A szervezők"

Meghívó letöltése

Regisztrációs lap letöltése