Szakmai gyakorlatszerzési és munkalehetőség

Kedves Szociológushallgatók!

Két cég nevében szeretnénk bevonni Benneteket már folyamatban lévő, illetve a közeljövőben induló kérdőíves kutatási projektjeink terepmunkáiba.

Az Inos és az Arios nevű cégek két közismert vállalat, a GALLUP, valamint a TELECOM terepmunkáit végzik. Ezek a terepmunkák szorosan illeszkednek a szociológia témaköréhez, annak kvantitatív ágához. Izgalmas témakörökben készítünk kérdőíves interjúkat a magyar lakosságból vett mintába tartozókkal, meghatározott kiválasztási módszerek szerint, Baranya, Somogy, illetve Tolna megyékben. A kérdőívek lekérdezése egyszerű, nem igényel előzetes felkészültséget, a szükséges háttértudást egy rövid, célzott, alapos tréninggel biztosítjuk Számotokra.

Fontos kiemelni a pénzügyeket is: a kérdőívek darabárasak. Mindenki saját magának dolgozik, a ténylegesen elkészült, leellenőrzött kérdőíveket fizeti ki a megbízó. A kérdőívek ára változó; mindig az aktuális projektnek megfelelően, 1500-3000 között Ft alakul. A kérdőívek hossza szintén változó, 20-40 perc közé esik.

Amennyiben érdeklődsz ezután a szakmai gyakorlatot adó, illetve pénzkeresetet biztosító lehetőség iránt, megtalálsz bennünket a Facebook oldalon; „PTE szociológiai terepmunka” csoportban, amit kizárólag emiatt hoztunk létre. A tréning időpontja a csoport leendő tagjaival történő további egyeztetést követően kerül kitűzésre.

Üdvözlettel,

Kontrák Tímea 70/ 332-7850
Pozsonyi Péter 70/ 372-3210