Felhívás ifjúsági konferenciára

A szervezők várják a jelentkezőket! Felhívásukat az alább közöljük.

"A kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem IUVENIS Ifjúságszakmai Műhelye és az Ifjúságszakmai Egyeztető Tanácskozás Ifjúságügyi Konferencia összehívását kezdeményezi.

A konferencia célja, hogy egyszerre adjon teret az ifjúságtudomány és szakma legújabb szociológiai, szociális munkabeli, politológiai, pedagógiai stb. megalapozottságú eredményeinek bemutatására, megvitatására és a szakemberek kötetlenebb, társas eszmecseréjére.

Várunk minden szakma iránt elkötelezett előadót – legyen bár gyakorlati szakember (önkéntes, vezető, animátor stb.), egyetemi polgár (hallgató, doktorandusz vagy oktató, kutató) vagy elméleti fejlesztő– hogy küldje be előadásvázlatát. Az előadás lehet tudományos igényű, szakmai hátterű vagy akár módszertani ihletettségű. Az ifjúsági szakmába beleértjük a szociálpedagógiai, szabadidőpedagógiai, ifjúsági szociális munkabeli, ifjúságpolitikai-politológiai, illetve bármely ifjúsággal foglalkozó más részdiszciplínát. 

Várjuk a nem előadói (résztvevői) jelentkezéseket is.

A konferencia időpontja és helyszíne: 2017. szeptember 29. 17.00-24.00 (Kutatók Éjszakája), Kecskemét, Pallasz Athéné Egyetem Pedagógusképző Kar

Az összefoglalókat 2017. április 15-ig várjuk a webcímenünkgr: ugrás az oldalra.

További információ: ugrás az oldalra.  Illetve a csatolt fájlban: letöltés.

Email: iuvenis@pk.uni-pae.hu

Ha van rá lehetőség, kérjük ossza meg intézménye oktatóival, hallgatóival a felhívást. A konferencia kitűnő tapasztalatszerzés és publikációs lehetőség is egyben, hiszen az esemény után konferenciakötet is készül az elhangzott előadásokból.

Együttműködését megköszönve, üdvözlettel

A szervezőbizottság - Horváth Ágnes, Nagy Ádám, Szeifer Csaba"