Aat C. Liefbroer: előadás és mesterkurzus

A PTE BTK Demográfia és Szociológia Doktori Iskola a "Tehetségből fiatal kutató. A kutatói életpályát támogató tevékenységek a felsőoktatásban" című,  EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00007 azonosítójú projekt keretében rendezi meg

Aat C. Liefbroer

professzor vendégelőadását és mesterkurzusát.

Social Background and Risky Demographic Behaviour: A Cross-National Analysis of the Role of Parental Education, Growing Up Without Both Parents and Sibling Size (előadás)

Az előadásra Budapesten fog sor kerülni. Időpont és helyszín:

  • 2018. április 18., 14:00‒
  • KSH, Budapest, Keleti Károly 5‒7., Fényes Elek terem
  • Az előadás nyilvános, ám regisztrációhoz kötött. A regisztrációt kérjük 2018. április 15-ig a következő címre küldeni: nki@demográfia.hu címre!

The Changing European Life-course (mesterkurzus)

Liefbroer professzor a fenti címmel mesterkurzust tart a Demográfia és Szociológia doktoranduszainak, kutatóinak, valamint az érdeklődő doktoranduszoknak, kutatóknak. Időpont és helyszín:

  • 2018. április 19-20.
  • PTE BTK DSZDI, 7622 Pécs, Zsolnay Vilmos utca 16., E 25-ös épület
  • Az előadás nyilvános, ám regisztrációhoz kötött. A regisztrációt kérjük 2018. április 15-ig az alábbi címre küldeni: Berger Viktor, a DSZDI tudományos titkára: berger.viktor[kukac]pte.hu

 

Az eseményekre szeretettel várjuk az érdeklődő doktoranduszokat és kutatókat a PTE BTK DSZDI keretein kívülről is.

Aat C. Liefbroerről, az európai demográfia és empirikus szociológia egyik vezető személyiségéről és tudományos munkásságáról a Holland Interdiszciplináris Demográfiai Intézet (NIDI) honlapján találnak bővebb információkat: ugrás az oldalra.